Mobirise

  Meewerken

Wil je samen met ons aan de slag?

In ons voedselbos is altijd genoeg te doen. Ook bij de natuurlijke speelplekken en eetbare routes zijn extra handen altijd welkom. Of help mee bij het maken van onze producten en het verzorgen van activiteiten. Je ziet er is voor ieder wat wils te doen.  
Hier vind je diverse klussen bij Natuurlijk heel leuk.

Mobirise

Dagbesteding en individuele begeleiding

Vind je het leuk om buiten te zijn en lekker bezig te zijn met dieren en de natuur? Zoek je dagbesteding of heb je hier begeleiding bij nodig. Dan kun je bij ons terecht. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op: info@natuurlijkheelleuk.nl

Hier vind je de diverse Klussen bij Natuurlijk heel leuk.

 

Mobirise

Stage

Binnen onze onderneming hebben we diverse mogelijkheden om als stagiar aan de slag te gaan. Je kunt meewerken in het voedselbos en de eetbare tuin, je kunt meewerken in de begeleiding van onze medewerkers, je kunt meewerken in de uitvoering van onze projecten en activiteiten of je kunt meewerken in de bedrijfsvoering van onze onderneming. Samen met jou kunnen we kijken wat het beste aansluit bij jouw stage-opdracht en bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Mobirise

Samenwerken met anderen 

We zoeken steeds naar verbinding en samenwerking met andere ondernemingen en organisaties om met elkaar kennis en ervaring te delen, elkaar te helpen en te versterken.
Dit doen we op lokaal, provinciaal en landelijk niveau.

Zo werken we samen met vier lokale, groene organisaties op natuuractiviteiten voor kinderen en jongeren onder de naam Groen doet Goed in Wijk, werken we provinciaal samen in een netwerk met andere voedselbosbouwers in Utrecht en zijn we lid van Springzaad, het landelijk netwerk ontwerpers van natuurspeelplekken.

Steun ons

Natuurlijk heel leuk is een sociale, groene onderneming zonder winstoogmerk die zich inzet volgens de principes van de permacultuur, namelijk: zorg voor de aarde, zorg voor elkaar en samen delen. Je kunt ons steunen door een gift te storten op rekening NL15 TRIO 0379 5386 52 t.n.v. Natuurlijk heel leuk.

Wil je een meer structurele bijdrage leveren, neem dan contact met ons op: info@natuurlijkheelleuk.nl of 06 38 409 675


Onze gegevens
Natuurlijk heel leuk V.O.F.
Muntstraat 28
3961 AL Wijk bij Duurstede
info@natuurlijkheelleuk.nl
0343 591 101 / 06 38 409 675
KvK 70424209 

Hou me op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Volg onze groei

Mobirise
 

postadres:
Muntstraat 28, 3961 AL
werklocatie:
Langbroekseweg 4a
Wijk bij Duurstede 

 


info@natuurlijkheelleuk.nl

+31 (0) 6 38 409 675
+31 (0) 343 59 1101

Web page was made with Mobirise