Haal de natuur dichtbij!

Voor organisaties, bedrijven, scholen en instellingen kunnen we hun directe omgeving groener, eetbaarder en sfeervoller maken. We halen de natuur naar binnen en maken in ons ontwerp veel gebruik van eetbare planten en bloemen. Medewerkers, bezoekers en leerlingen krijgen zo de kans om verbinding te leggen met het groen om hen heen.

Mobirise
Mobirise

Groen ontwerp en natuurlijke speelplekken

Een ‘groene’ omgeving geeft energie, een gezondere lucht en een sfeervolle ambiance. Mensen zoeken de natuur op om rust en inspiratie te vinden. Maar waarom zouden ze dit niet ook op hun werkplek kunnen vinden. We bieden advies en ontwerp van groene binnen en –buitenruimte en natuurlijke speelplekken.

Mobirise

Inrichting en onderhoud groene ruimte

Bij de inrichting en het onderhoud werken we met de natuur mee. Om planten te ondersteunen in hun groei, zoeken we steeds naar natuurlijke oplossingen en kijken we steeds naar de mogelijkheden op een specifieke locatie. Onze medewerkers trainen we in deze aanpak. Samen met hen richten we groene (speel)ruimtes in en begeleiden we hen bij het onderhoud.

Bakken, banken en andere accessoires

Bij een groene omgeving horen ook accessoires waar het groen in staat, hangt of slingert. We maken van natuurlijke materialen - vergaard door inzameling, ruilhandel of eigen oogst en productie – voorwerpen die het groenontwerp aanvullen en verfraaien.

Mobirise

Training vrij spel en natuurbeleving

Buiten spelen is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Een natuurlijke omgeving spoort kinderen daarnaast aan tot meer creativiteit, ontdekkend spelen en improvisatie. Daarnaast helpt het de fysieke en mentale ontwikkeling omdat een natuurlijke omgeving kinderen uitdaagt tot vrij spel en het verkennen van eigen grenzen. Wij bieden naast ontwerp en inrichting van de speelplekken ook trainingen voor begeleiders en ouders over vrij spel, natuurbeleving en natuureducatie voor kinderen.  

Mobirise
 

postadres:
Muntstraat 28, 3961 AL
werklocatie:
Langbroekseweg 4a
Wijk bij Duurstede 

 


info@natuurlijkheelleuk.nl
+31 (0) 6 38 409 675
+31 (0) 343 59 1101
aanmelden nieuwsbrief

Mobirise website software - Details here