Natuuractiviteiten
voor kinderen en jongeren

"Buiten zijn is leuk!"

Kidsclub 'Funny Nature'

Nieuw in Wijk bij Duurstede: een natuurclub voor kinderen vanaf 6 jaar. We gaan buiten spelen, hutten bouwen, beestjes zoeken, appeltjes plukken en nog veel meer leuke dingen.
Elke woensdagmiddag van 14.00-16.30 uur gaan we met de kinderen naar buiten en ontdekken we samen diverse groene (speel)plekken in onze directe omgeving. 

“Ik wil nog niet naar huis, ik ben net lekker aan het spelen”

Mobirise

Een jaar vol activiteiten

Door het jaar kun je allerlei leuke dingen doen in de natuur om je heen. Bijvoorbeeld bij het schaapscheerfeest op de kinderboerderij of de slootjesdagen van VNMW. Natuurlijk handig om dit van te voren al in je agenda te zetten. Kijk op onze kalender wat er dit jaar allemaal te doen is.

Mobirise

Schoolmoestuinen

Samen met de klas de moestuin in en lekker aan de slag met zaaien en oogsten. Wat leer je daar veel van en wat kun je dan lekkere dingen maken op school of thuis. Heb je een moestuin bij school of ergens anders of zouden jullie die graag willen hebben? Dan kunnen wij daarbij helpen.

“Deze worteltjes zijn echt super lekker”

Mobirise

Zaai, pluk en proef

Als je zelf de moestuin in gaat, kun je zelf kiezen welke groente er straks op je bord ligt. Misschien wel elke dag worteltjes of heel vaak boerenkool. Jij zaait het zelf in en zorgt dat het goed gaat groeien. Hoe leuk om dan zelf te oogsten en er wat lekkers van te maken.

Mobirise
 

postadres:
Muntstraat 28, 3961 AL
werklocatie:
Langbroekseweg 4a
Wijk bij Duurstede 

 


info@natuurlijkheelleuk.nl
+31 (0) 6 38 409 675
+31 (0) 343 59 1101
aanmelden nieuwsbrief

The page was created with Mobirise